Бізнес-седан Genesis G70 повторив карколомний трюк з фільму "Форсаж"

10 червня 2019

Преміальний корейський седан демонструє свій спортивний дух у всій красі.

Марка Genesis повністю відокремилась від Hyundai та почала зміщувати пріоритети. Якщо раніше козирами бренду були статусний вигляд та розкіш за доступнішою, ніж у конкурентів, ціною, то нові моделі марки стають більш драйверськими.

Також цікаво: Британці представили суперкар з ціною усього 76 тисяч доларів

Genesis G70 прагне відкусити шмат пирога у BMW 3 Series, бізнес седанів Audi та Cadillac. У новому рекламному відео від Genesis, одному з цілої серії, G70 виконує трюки, які зазвичай на подібних автомобілях не роблять. Хіба що у кіно.

У першому епізоді гонщик і колишній співведучий американської версії Top Gear Таннер Фауст повторив трюк з “Форсажу” – розворот під напівпричепом вантажівки. Спочатку Genesis G70 рухається заднім ходом, потім розвертається на 180 градусів і проходить точно між колесами фури, що рухається.


Постановники трюку кажуть, що головною складністю було вписати 4,7-метровий седан в простір під платформою довжиною лише на два метри більше, за сам автомобіль. Між дахом машини і контейнером також залишалося небагато місця, однак це було сталою величиною. У майбутніх епізодах автори обіцяють повторити деякі сцени з “Малюка на драйві” і “Драйву”.

Також цікаво: Гараж мрії: блогер показав на відео неймовірну колекцію Ferrari