Епічну битву Jimny 2019 та Land Cruiser Prado на бездоріжжі показали на відео

25 листопада 2018

Обидві моделі нові, обидві мають славу відмінних позашляховиків, заслужену минулими поколіннями. Дарма, що вони представляють різні класи. Котрий з них кращий джип?

Британські журналісти перевірили нові позашляховики Suzuki Jimny 2019 та Toyota Land Cruiser Prado в непростих умовах бездоріжжя, аби з’ясувати, котрий з них робить це краще.

Також цікаво: Новий Suzuki Jimny перетворили на копії G-Class та Defender

На відміну від переважної більшості сучасних кросоверів, орієнтованих асфальт, нове покоління Suzuki Jimny 2019 зберегло усі позашляхові переваги попередника: рамну конструкцію, нерозрізні мости і понижену передачу. Під капотом нового Jimny встановлено 1,5-літровий бензиновий двигун потужністю 100 к.с. та 130 Нм. Jimny гравець класу компактних бюджетних моделей.

У противагу йому Toyota Land Cruiser Prado 2019 виступає за клас представницьких автомобілів і навіть у тривдерній версії та базовому виконанні коштує вдвічи дорожче за “Джимні”. Він також має повнопривідну трансмісію, та й потужності позашляховику не бракує.


Вердикт журналістів Autocar виявився на користь Land Cruiser Prado, переважно, завдяки більшому кліренсу. Хоча й Jimny показав себе дуже гідно.

Також цікаво: Одна камера у маленькому містечку за два тижні зафіксувала 58568 перевищень швидкості