Флагманський Audi RS Q8 помічений на дорозі без будь-якого камуфляжу

21 серпня 2019

Найпотужніша річ під шильдиком Audi готова кинути виклик конкурентам.

Шпигунські знімки розкрили зовнішність нового флагмана німецької марки раніше офіційної прем’єри. Найпотужніший Audi отримав той самий двигун, що й Lamborghini Urus.

Також цікаво: З'явилися перші фото нового Nissan Juke

Від звичайного Q8 та гарячішого крос-купе SQ8 новий флагман відрізняється оригінальними бамперами з величезними повітрозабірниками, 22-дюймовими дисками з низькопрофільними шинами, парою овальних вихлопних труб, розведених по кутах заднього бампера і яскраво-червоними гальмами.

Зазирнути в салон кросовера шпигунам не вдалось, однак, природно, відмінності від звичайних версій моделі будуть суто стилістичними, плюс з’являться перепрофільовані крісла.

Рушійною силою Audi RS Q8 стане 4-літровий бітурбо V8 продуктивністю близько шести сотень коней. Не виключений також варіант з гібридною силовою установкою, як у останнього дебютанта серії RS – універсала Audi RS6 Avant 2020. Силовою установкаю на основі того ж мотора також оснащується Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid – загальна продуктивність агрегатів становить 680 кінських сил.

Фото: шпигунські знімки Audi RS Q8 2020 / Motor1

Очікується, що офіційна прем'єра Audi RS Q8 2020 відбудеться за місяць на Франкфуртському автосалоні. Якщо так, то європейські продажі новинки стартують до кінця нинішнього року.

Також цікаво: Шпигуни упіймали гарячий кросовер Skoda Kamiq GT