Genesis GV80: корейський конкурент BMW X5 показався на шпигунських фото

3 грудня 2019

Вже відомо, що виробництво новинки стартувало, а у продажу кросовер з'явиться на початку наступного року.

Люксова марка південнокорейського автовиробника готується до дебюту свого першого серійного позашляховика. Пара світлин з рекламної фотосесії Genesis GV80 потрапила в Мережу.

Також цікаво: У Hyundai з'явився новий електричний седан

Незакамуфлірованний зразок Genesis GV80 впереше потрапив на фото, що дозволило оцінити зміни, яких він зазнав на шляху від концепта 2017 року до конвеєрної версії. Кросовер зберіг п'ятикутну радіаторну решітку з ромбоподібним перетином, двоярусну оптику, капот з U-подібною виштумповкою та характерну форму бампера.

Дизайн інтер'єру також вже не є таємницею. Genesis GV80 отримав двоспицеве кермо з розсипом клавіш на ньому, розважальний комплекс з широкоформатним 14,5-дюймовим екраном та віртуальну панель з кількома варіантами відображення приладів. Управління кліматичною установкою і автоматичною трансмісією здійснюється за допомогою “шайб” на центральному тунелі, а інформація про внутрішню атмосферу салону виводиться на окремий дисплей. В оздобленні салону використовуються натуральна шкіра, алькантара, дерево та алюміній.

Фото: шпигунські знімки, рендер та офіційний концепт Genesis GV80 / genesisoffreehold, @allcarnews, Hyundai

За попередньою інформацією, базова версія Genesis GV80 отримає 2,5-літровий турбомотор потужністю у 280-300 кінських сил, задньопривідну трансмісію та п'ятимісне компонування салону. За доплату кількість місць можна буде збільшити до шести або семи, а повнопривідна трансмісія буде доступна на дорожчих версіях моделі з 3-літровим дизелем та 3,5-літровим 380-сильним бензиновим V6.

Головними конкурентами Genesis GV80 стануть такі кросовери, як BMW X5 та Mercedes-Benz GLE. Офіційний дебют GV80 запланований на грудень цього року, а ринковий – на початок наступного. Відомо, що новинка з’явиться спершу на домашньому ринку, а трохи пізніше і за межами Південної Кореї.

Також цікаво: Jaguar F-Type 2021 представлений офіційно