GTA у реальному житті: чоловік 2 години утікав від копів на краденому БТР

7 червня 2018

Догнати важкий гусеничний транспорт не важко, а от зупинити – значно складніше.

Військовослужбовець Національної гвардії США викрав БТР М113 та поїхав на ньому у своїх справах спочатку трасою, а потім містом. Копи змогли затримати броньованого порушника лише після двогодинного переслідування.

Незвичайна гонитва трапилась у штаті Вірджинія, повідомляє CNN. Військовослужбовець Національної гвардії США з невідомих причин викрав гусеничний БТР M577 з бази Форт-Пікетт.

Також цікаво: З бардачка автомобіля дістали живу триметрову королівську кобру (відео)

Патрульні поліцейські помітили БТР на магістралі поблизу міста Річмонда та почали переслідування. І хоча максимальна швидкість бронетранспортера не така вже й висока – усього 65 км/год, зупинити 12-тонний гусенечний транспорт виявилось дуже непросто. Зробити це вдалось лише після того, як кілька машин підкріплення заблокували дорогу перед броньовиком.

Порушника було зарештовано і зараз він перебуває під слідством, обставини події з’ясовуються. Однак, за попередньою інформацією, злочин скоїв 29-річний гвардієць Джошуа Філіп Ябут, перебуваючи у стані наркотичного сп’яніння. Чоловік має звання старшого лейтенанта національної гвардії, 11 років служби за плечима і досвід участі у військових операціях в Афганістані, де він служив у 2008-2009 роках.

Цікаво, що за увесь час гонитви БТР не пошкодив жодного автомобіля і взагалі не завдав ніяких збитків а ні іншому траспорту, а ні дорожній інфраструктурі.

Також цікаво: Неймовірне відео перегонів самоскида ЗіЛ проти Ford Mustang