Hyundai i20 2020 показався у всій красі на нелегальних фото

18 лютого 2020

Анонсуючи прем'єру нового покоління хетчбека, автовиробник показав лиш пару ескізів. Та втримати таємницю до березня Hyundai не вдалось.

Зображення суперміні Hyundai i20 наступного покоління з’явились в Інтернеті, перед його офіційним дебютом на автосалоні в Женеві наступного місяця.

Дивіться також: Kia Sorento 2021 представлений офіційно

Крихітний хетч нового покоління стане ще агресивнішим на вигляд, але “добрішим” до екології, завдяки сучасній лінійці моторів. Дизайн i20, як і передбачалось, наслідує меншого брата – i10. Водночас, оптика нової моделі нагадує про флагманський кросовер Santa Fe 2020. Судячи з багатого оздоблення хетчбека, у своєму сегменті він буде конкурувати більше з Audi A1, ніж Ford Fiesta.

Актуальна модель випускається з 2014 року, тож її життєвий цикл добігає кінця. Очікується, що третє покоління i20 з’явиться на ринку в кінці цього року або на початку наступного.

Фото: Hyundai i20 третього покоління / Autocar

Технічних подробиць про Hyundai i20 2020 поки бракує, однак навряд чи хетчбек буде менш технологічним за решту сучасних моделей марки, тож поява гібридної версії у списку комплектацій має високу долю ймовірності.

Також цікаво: Toyota нагадала про прем'єру нового міні-кросовера у Женеві