Kia Sportage отримає комплектацію Classic за ціною від 15 900 Євро

22 жовтня 2018

Вже на початку листопада на ринок України надійде спеціальна комплектація оновленого Kia Sportage. Версія Classic (Класік) робить популярний компактний кросовер ще доступнішим, адже ціни на нього стартують з відмітки 15 900 Євро.

Kia Sportage актуального покоління, який став найбільш продаваним авто в Україні у 2016-2017 рр, чия рестайлингова версія лідирувала у продажах протягом декількох місяців 2018 року, стане ще дешевшим.

Читайте також: Верховний суд України став на бік "євробляхера"

Незабаром на нашому ринку дебютує версія Classic, яка, буде доступна за ціною від 15 900 Євро. За цю суму пропонується кросовер, оснащений 132-сильним бензиновим двигуном 1.6 GDI і 6-ступінчастою механічною КПП. Перелік обладнання включає 17-дюймові легкосплавні колісні диски, 7-дюймову сенсорну мультимедійну систему з можливістю підключення смартфона за допомогою протоколів Android Auto та Apple Car Play, електрорегулювання бічних дзеркал заднього огляду, електричні склопідйомники та кондиціонер.

Зазначимо, що автомобіль у виконанні Classic доступний у всіх кольорах, які пропонуються для моделі Sportage в Україні, без доплати за колір.

Відмінною новиною також є те, що Kia Sportage Classic можна буде придбати і з автоматичною КПП. Як і механіка, АКПП має шість ступеней. Ціна такої версії складе 17 100 євро, при цьому комплектація повністю ідентична автомобілю з механічною КПП.