На честь 100-річчя Suzuki приготувала для автосалона у Токіо цілий букет новинок

2 жовтня 2019

Деякі з них можна побачити вже зараз.

Поки що можемо побачити пару концептів крихітних ретро-машинок: трансформер Waku Spo та безпілотник Hanare. А також оновлений міні-кросовер Hustler.

Також цікаво: Модна "хатинка на курячих ніжках" для міленіалів виглядає, як яйце, а всередині схожа на крихітну квартиру

Suzuki готується пишно відзначити свій ювілей на автосалоні в Токіо. На публіку чекатиме ціла лінійка концептів в стилі ретро. Зараз можна оцінити перспективу завдяки анонсовим фото трьох моделей.

Концепт Waku Spo


Ідеї для створення цього концепту його творці отримали від моделі Suzuki Fronte кінця 1960-х років. Відомо, що в автомобілі використана гібридна силова установка. Також компанія повідомила про те, що концепт отримав спеціальний перемикач, який змінює форму кузова, передню частину машини і зображення на приладовій панелі. Як саме це відбувається – поки що неясно.


Фото: оригінальний Suzuki Fronte кінця 1960-х років / Suzuki

Концепт Suzuki Hanare


Цей прототип мінівена з вузенькими віконцями передбачає оснащення системою автономного управління п’ятого рівня. “Ханаре” означає “маленька хатинка” японською і автомобіль має відповідний дизайн та концепцію.

Кубічні міні-кросовери Hustler


Високий універсал Hustler виглядає як справжній джип, незважаюч на компактні розміри та відсутність повного приводу. А з багажником на даху, великими колесами та іншим оснащенням для офф-роуд справляє враження “дорослого”.

Побачити все, що приготували японці для домашнього автошоу можна буде побачити на стенді Suzuki 20 жовтня.

Також цікаво: Відео: білявці дали погратись унікальним Rolls-Royce 103EX родом з 2035 року