Оновлений Kia Sportage 2019 представлений офіційно

23 травня 2018

Шпигуни ще минулого тижня показали кросовер майже повністю. Та вони не знали, що буде під капотом.

Оновленний кросовер отримав свіжий костюмчик, злегка підретушований інтер’єр та епіцентр апгрейду – у моторному відсіку. Kia Sportage 2019 модельного року отримав дизель з м’яким гібридом та новий двигун 1.6 U3.

Візуальні зміни у кросовері кардинальними не назвеш: фірмова решітка радіатора “посмішка тигра” трохи витягнулась у довжину, високо посаджені передні фари та суцільна задня – формують впізнаваний фірмовий стиль, котрий у 2015 році змінив образ Sportage з граненого на плавний. Блок протитуманних фар у передньому бампері змістився вище та поділився навпіл хромованим молдінгом. Самі протитуманні ліхтарі розміщені у отворах повітрозабірників.

Також цікаво: Оновлений Renault Kadjar "засвітився" до прем'єри

Kia Sportage відтепер пропонується з новим 2-літровим дизелем EcoDynamics+ R, прирудню потужність якого доповнює 48-вольтова батарея та стартер-генератор. Про потужність м’якої гібридної установки виробник не каже ні слова. Натомість корейський виробник повідомив, що у палітрі моторів тепер не буде 1.7 CRDi, котрий замінить сучасніший 1.6 U3 CRDi, що відповідає екологічним вимогам Euro 6d. Потужність цього двигуна становить 113 або 134 кінські сили в залежності від обраної комплектації. При цьому більш продуктивна версія поставляється з 7-ступеневою автоматичною трансмісією та системою повного приводу.

Фото: Kia Sportage 2019 модельного року / Kia

На офіційних фото Sportage хизується гарними 19-дюймовими дисками – вони є прерогативою оснащення GT Line, та для базової комплектації передбачені простіші колеса з радіусом 16 дюймів.

Оновлений Sportage отримав передові цифрові технології з арсеналу фірми, котрі захищають, допомагають керувати, та розважають водія і пасажирів кросовера. Серед них Smart Cruise Control з системою Stop&Go, система контролю втоми водія, камери кругового огляду, котрі виводять зображення на семи- або восьмидюймовий екран розважальної системи.

Початок продажів нового Kia Sportage у Європі заплановано на третій квартал 2018 року.

Також цікаво: Доступний кросовер Volkswagen показали вживу