Орендувати танк і потрощити машини – гарний і легальний спосіб позбутися стресу (відео)

11 жовтня 2019

Щоправда, така послуга пропонується лише в кількох містах США.

Лікарі кажуть, що стрес – то тихий вбивця. Чимало людей живе з ним, навіть не усвідомлюючи свого стану. Інші – навпаки, звільняються він негативних емоцій усіма можливими способами, причому не завжди це закінчується добре. Дорожні сутички та конфлікти виникають саме через надмірний стрес. Американці, здається, знайшли чудові ліки від поганих емоцій.

Також цікаво: Виробник пилососів передумав випускати електромобілі

Особливо подобається ця послуга водіям автомобілів. Коли оточуючі автомобілісти доводять їх до точки кипіння, вони беруть в оренду танк і трощать ним беззахисний седан, кросовер чи пікап, поставлений спеціально для цього. Коштує таке задоволення від 25 доларів. За чверть сотні клієнт може розраховувати на крісло на кузові танка, з якого відкривається чудовий вид на “об’єкт деструктуризації”.

Фото: танково-деструкційний атракціон / Autoevolution

Для тих, хто хоче опинитись за кермом танка і буквально власноруч почавити машини, або навіть автобус, доведеться розкошелитись на 800-4000 доларів. “Танкова” категорія у водійському посвідченні для цього не потрібна – перед заїздом проводиться детальний інструктаж з начванням, після якого клієнт допускається до управління багатотонною машиною.


Портал Autoevolution повідомляє, що за співвідношенням ціни і якості найкращі танкові атракціони знаходяться у Нью-Йорку, (Monticello Motor Club), Моргантоні, штат Джорджія (Tank Town USA), та Кассоті, штат Міннесота (Drive A Tank). Це лише 3 найпопулярніших клуби США, які пропонують досвід розбивання речей танками, але вони точно не єдині. Подібні клуби є у Лас-Вегасі, штаті Невада (Battlefield Vegas), Увальді, штат Техас (Ox Hunting Ranch) та інших містах.

Також цікаво: Краш-тести нових моделей: сім автомобілів розбили під час випробування – відео