Пан Ягуар та пані Феррарі: якби автомобільні марки були героями аніме

17 грудня 2018

Ми точно знаємо, як виглядав би Запорожець...

Не знаємо, чи до смаку вам аніме та сама ідея персоніфікації автомобільних брендів видається досить цікавою, аби витратити хвилину на її перегляд.

Також цікаво: Відео: місія неможлива або заправка Tesla бензином

Кажуть, домашні улюбленці схожі на своїх власників. І ннавпаки. Якщо ж припустити, що улюбленці бувають не лише чотирилапими, а й чотириколісними і живуть у гаражі… Ось що з цього може вийти.

Фото: малюнки жіночих образів автмообільних марок / TanguriMurmur/Autoblog

Як повідомляє Autoblog, автором двох колекцій малюнків є художник під ніком TanguriMurmur, однак встановити справжнє ім’я митця не вдалось. У добірці представлено шіснадцять зображень чоловічих образів авто-брендів та вісім жіночих. Деякі досить дивні, але усі цікаві. Водночас шкода і дивно, що серед обраних автором автомобільних марок немає Tesla або якогось виробника суперкарів.

Фото: малюнки чоловічих образів автмообільних марок / TanguriMurmur/Autoblog

Як і все, що потрапляє в Мережу, картини швидко поширились соцмережами і мають чимало уподобань, хоча є й певна критика. Користувачі кажуть, що обом персонажам BMW не вистачає блискучих сонячних окулярів та Bluetooth у вуху, а парубок Ram виглядає так, наче вдягнений у костюм для гарячих утіх. Так чи інакше, автору малюнків справді вдалось упіймати чимало кліше, стереотипів людей-машин.

Також цікаво: Німецькі тюнери зробили ще один шестиколісний пікап Mercedes X-Class