Подивіться відео з тестів електронних систем безпеки Toyota Corolla 2019

4 грудня 2018

Японска організація NASVA, що є відповідником EuroNCAP, провела серію випробувань нової компактної моделі Toyota і виставила досить високі оцінки.

Японська експертна організація NASVA, відома також як JNCAP, перевірила кілька нових автомобілів на ринку, серед яких хетчбек Toyota Corolla 2019 модельного року набрав найбільше балів.

Також цікаво: Дорога зі змінним напрямком руху змушує водіїв божеволіти: відео

У ході тестування NASVA автомобіль перевіряють при ударі з 40-процентним перекриттям об бар'єр, що деформується на швидкості 64 км/год, та з повним перекриттям об жорсткий бар'єр на швидкості 55 км/год, а також проводять бічний удар “автомобілем” масою 950 кг на швидкості 55 км/год.

Нові стандарти, запроваджені японцями раніше за EuroNCAP, також встановлюють вимоги до обов’язкових електронних систем безпеки. До них входять автоматичні системи запобігання зіткненню спереду і ззаду, наїзду на пішоходів, утримання у смузі руху.

Незважаючи на те, що разом з Toyota Corolla у тестах брали участь і дорожчі моделі, як то Mazda6 та Mitsubishi Eclipse Cross, хетчбек отримав 122,4 білв з 126 можливих, несподівано випередивши своїх колег.

Також цікаво: Пентхаус за 38 мільйонів доларів віддають з Rolls-Royce Cullinan в придачу