Porsche Cayenne і Macan отримають версії купе

13 грудня 2017

Дивну моду робити з кроссоверв купе задала компанія BMW, коли він представила свій перший X6. Mercedes пішов за прикладом Баварський суперника і випустив GLC і GLE Coupe. Тепер черга хлопців з Штутгарта.

Зараз Porsche розглядає можливість випуску кросоверів в кузові купе. Генеральний директор компанії, Олівер Блюм (Oliver Blume) недавно підтвердив, що остаточне рішення з цього питання буде прийнято в наступному році. "Майбутнє обіцяє нам такі можливості, але прийняття подібних рішень залежить від передбачуваних обсягів продажів". Далі він сказав, що компанія дуже ретельно аналізує кожен сегмент, в який хоче увійти, і використовує нові можливості, як тільки вони з'являються.

Читайте також: Які авто увійшли в ТОП-найдорожчих кросоверів в 2017 році

Очевидно, що попит на версії купе Cayenne і Macan існує. Передбачається, що Macan Coupe можна випускати на ринок вже в 2021 році, поєднуючи цю подію з появою абсолютно нової електричною силовою установкою.

Читайте також: Новенький Porsche Macan розіграли серед клієнтів дилера

Говорячи про електромобілі, топ-мененджер компанії підтвердив, що Porsche оголосить про своє екологічно чистому транспортному засобі в першій половині 2018 року. Очікується, що це буде Macan EV.