Renault планує випустити більш потужну версію Alpine

11 грудня 2017

Спортивний підрозділ компанії Renault заявив про плани випустити більш потужну версію Alpine A110. Уже відомі деякі технічні характеристики новинки.

Нинішню версію Alpine A110 складно дорікнути в "слабкості". Потужність актуальної версії становить 248 к.с., а крутний момент — 320 Нм. Це зовсім не мало, враховуючи що вага автомобіля становить всього 1080 кг.

Читайте також: З Нового року в Україні подешевшає розмитнення автомобілів

Компактне купе виглядає миролюбно, незважаючи на бойовий характер

Проте представники бренду хочуть зробити свій автомобіль ще більш потужним. Для цього вони вирішили переналаштувати 1.8-літровий турбомотор таким чином, щоб він зміг видавати 300 к.с. Вагу машини планують зменшити до 1050 кг.

Отвір вихлопної труби по центру — відмінна риса спортивних версій Renault

Крім того було прийнято рішення про перенастроюванні шасі. Очікуються зміни в підвісці і збільшення жорсткості кузова на 15-20%. Також будуть переглянуті алгоритми роботи автоматичної коробки передач з подвійним зчепленням, налаштування рульового управління, системи контролю тяги і вихлопної системи.

Інтер'єр — однозначно спортивний

Якщо все складеться так як, запланували французи, то оновлена версія Alpine A110 з'явиться вже наступного літа. А напрацьовані по ходу створення поліпшення будуть застосовані в наступних версіях Renault Megane RS.

Нагадаємо, Renault випустила двигун нового покоління