Renault представило в Україні новий кросовер Koleos

3 листопада 2017

Новий Renault Koleos, який презентовано в Україні, став найбільшим кросовером марки.

Renault Koleos – новинка французького виробника, який від попередника отримав хіба що назву. В іншому – це абсолютно нова модель.

За розмірами Renault Koleos належить до класу D-SUV,з довжиною у 4 672 мм та колісною базою у 2705 мм. Це дозволяє розміститись усім п'яти членам екіпажу з пристойним комфортом.

Читайте також: українці витратили на нові автомобілі у 2017 році вражаючу суму

Флагман серед кросоверів Рено може похвалитися елегантним зовнішнім виглядом. Цьому сприяє не лише елегантна форма кузова, але й ходові світлодіодні вогні у форми букви С. Вони роблять авто солідним, дещо ширшим, ніж він є насправді, та схожим на моделі преміум-сегменту.

В Україну Renault Koleos поставляється з корейського заводу компанії лише з повним приводом, дизельним двигуном та варітором.

Для подолання бездоріжжя у Renault Koleos є високий кліренс у 210 мм, система повного приводу All Mode 4x4i, розроблена колегами альянсу Renault-Nissan-Mitsubishi, а також невеликі звіси кузова

До місткого багажного відділення об’ємом 505 л можна дістатись, відчинивши задні двері за допомогою помаху ноги (опція), висота відчинення регулюється. Задні сидіння складаються натисканням однієї кнопки, надаючи обсяг у 1777 л.

Салон Renault Koleos розрахований на п’ять пасажирів, які будуть відчувати себе у повному комфорті

Передні сидіння обігріваються, а в шкіряному виконанні – ще й містять функцію охолодження та електрорегулювання. Задні сидіння, а також кермо та лобове скло також можуть обігріватись (опція).

Всі двері відчиняються на широкий кут (70 градусів передні та 77 – задні), а поріг зроблено таким чином, щоб пасажири при виході не замазували одяг.

В інтр’єрі помітно великий екран мультимедійної системи R-Link2 (18 чи 22 см), електронну панель приладів, підсвітку салона у 5 кольорах

Читайте також: чому український авторинок різко змінив пріоритети

В Україну автомобіль поставляється з дизельним двигуном об’ємом 2,0 л потужністю 177 к.с. та обертальним моментом у 380 Нм та повним приводом.

Він агрегатується вдосконаленим адаптивним варіатором нового поколіня, який має мануальний режим перемикання передач. Цей силовий агрегат витрачає в середньому 5,8 л дизпалива на сотню км.

Згідно випробувань EuroNCAP, Renault Koleos набрав максимальні 5 зірок з безпеки, гарантія на авто складає 5 років або 100 тис. км.

В Україні купити новий Renault Koleos можна за ціною від 876 404 грн. у комплектації Life. Середня комплектація Zen коштує 943 150 грн., а максимальна Intence – 1 044 720 грн. Головні конкуренти нового Renault Koleos – Nissan X-Trail, Toyota RAV4, Mazda CX-5, Skoda Kodiaq, Volkswagen Tiguan.

Нагадаємо, що у світі різко відмовляються від авто з двигунами внутрішнього згоряння.