Rolls-Royce випустив дивну "табуретку" з шипом і ліхтариком

1 грудня 2020

Аксесуар виконаний зі шкіри та карбону.

Розкладний стілець, який клієнти Rolls-Royce можуть взяти з собою, має дуже оригінальну форму та конструкцію. Це телескопічна карбонова труба, з шипом на одному боці та шкіряним сидінням, що складається – на іншому. Шип призначений для того, щоб стілець фіксувався на пухкій поверхні – піску чи ґрунті. Ще один дивний факт – назва аксесуару – Pursuit (переслідування).

Також цікаво: в Києві помічено Rolls-Royce вартістю як багатоквартирний будинок

Розробники незвичного аксесуара бачать, що власник користується ним "при керуванні дроном, захопленні пленером або під час просто паузи для того, щоб помилуватися мальовничим видом". Окрім того, з цим стільцем можна відвідати концерт на відкритому повітрі чи вболівати за улюблену команду на спортивному заході. "Кишеня на зовнішній частині шкіряного сидіння стане надійним місцем для зберігання квитків. А якщо вистава займе більше часу – в конструкції сидіння передбачливо розташований тонкий алюмінієвий ліхтар з монограмою подвійного "R”, який дозволить Вам повернутися до автомобіля в сутінки", - говориться в релізі виробника.

Звичайно, аксесуар виконаний з дорогих матеріалів. Основна опора виконана з вуглецевого волокна і полірованого алюмінію, а сидіння - з "кращої шкіри, яка застосовується Rolls-Royce", та прикрашено тисненням "Духа екстазу". Клієнти можуть вибрати з багатої палітри Bespoke той відтінок шкіри, який буде поєднуватися або навпаки, контрастувати з салоном їх автомобіля.

Ціна аксесуару не повідомляється.