На крижаному озері Байкал зіткнулось два дорогих позашляховика: відео

27 листопада 2019

Тюнери вирішили зняти рекламний ролик для двох своїх новинок на скутому кригою озері Байкал, однак, здається, забули про фізику.

Форум порталу Reddit має окрему гілку під назвою Whatcouldgowrong – “що може піти не так”, в якій користувачі діляться відео на цю тему. Один з останніх роликів був знятий на озері Байкал.

Також цікаво: Ентузіаст з Білорусі збудував дикий кастом байк з мотором ЗАЗ

Парний дріфт вимагає надзвичайної вправності та злагодженості дій водіїв. Та коли справа відбувається на льоду, практично неможливо передбачити поведінку автомобіля, а тим більше, контролювати його. Хлопці з ательє Khann мали б це знати. Але чомусь не врахували. Результат – на відео.


Ательє Khann (не плутати з британським Kahn Design) займається розробкою, виробництвом та реалізацією тюнінгових компонентів для автомобілів Toyota і Lexus. У ролику представлені Lexus LX570 та Toyota LC200 у фірмових обвісах Khann.

Навіть професійні водії часом не спроможні впоратись з управлінням авто на льоду, про що варто пам’ятати усім, хто сідає за кермо взимку.


На щастя, аварія не мала серйозних наслідків і жоден з учасників зйомок не отримав серйозних ушкоджень, а відеоролик таки був змонтований і випущений в ефір.

Також цікаво: Audi показала на відео електрокар RSQ E-Tron, створений для "Шпигунів під прикриттям"