Tesla Cybertruck приміряв лівреї поліції та швидкої допомоги (фото)

17 березня 2020

І ще кілька інших.

На кінець січня цього року компанія Ілона Маска отримала більше 250 тисяч заявок на купівлю Tesla Cybertruck, підтверджених внеском у 100 доларів за кожну резервацію.

Також цікаво: Новий Mercedes-Benz S-классу матиме величезні сенсорні монітири в дверцятах

Чималий показник для дуже незвичайного пікапа, чекати на який доведеться ще не один рік. Тим не менш, серед замовників є чимало державних служб, зокрема в США, Канаді та ОАЕ.

Портал LeaseFetcher представив авторське бачення електричного пікапа Tesla Cybertruck для різноманітних служб. У доданій галереї ви знайдете Cybertruck, який буксирує традиційний фургон-евакуатор Ford Transit Custom Автомобільної Асоціації, Cybertruck, в якості машини доставки піццерії, кур’єрської служби, берегової охорони, а також екстренних служб: поліції та швидкої допомоги. В деяких випадках дизайнер дозволив собі не лише стилістичні зміни, а й трансформацію самого кузову.

Фото:

Нещодавно з’явилась інформація про те, що спеціально для виробництва Cybertruck компанія Tesla має намір відкрити чергову Gigafactory у США. Старт виробництва одномоторної версії RWD запланований на кінець 2021 року, а тримоторна повнопривідна модифікація Cybertruck стане на конвеєр наприкінці 2022-го. Втім, Tesla нещодавно довела з поставками Model Y, що вміє не лише відставати від графіків, а й випереджати їх.

Також цікаво: Volkswagen ID1 замінить електричний сітікар e-up