Вдала помилка: з конструктора Lego Porsche 911 GT3 RS зібрали Lancia Stratos

15 лютого 2019

Без використання деталей від інших наборів!

Ешлі Уїнстон з Великобританії використав конструктор Lego Technic Porsche 911 GT3 RS аби скласти копію класичної Lancia Stratos.

Також цікаво: Новий ведучий Top Gear розбив рідкісний пікап Subaru на зйомках (відео)

На своїх сторінках у соцмережах Ешлі ділиться з усіма охочими методом для конверсії 911 у Stratos. Креативний британець наголошує, що для цієї справи він використовував лише ті 2704 деталей, що входять в оригінальний комплект GT3 RS.

Набір Lego Technic Porsche 911 GT3 RS створений для збирання масштабної копії автомобіля у пропорції 1:18. Особливість конструктора – повністю функціональний механізм, що імітує роботизовану коробку PDK з двома зчепленнями. Крім того, у машини працює підвіска, гальма і деякі деталі двигуна.

Ще більш складний набір серії Technic складається з 3599 деталей. Це модель гіперкара Bugatti Chiron з активним заднім антикрилом, колісними дисками з низькопрофільною гумою, деталізованим кокпітом з рухомими підрульовими перемикачами швидкостей і двигун W16 з рухомими поршнями. А якщо вже йти до самої вершини, то там знайдете повномасштабну діючу копію Bugatti Chiron, зібрану з 1 мільйона деталей 339 різних форм.

Також цікаво: Блогер показав на фото вражаючий автопарк короля Йорданії