Водій розчавив іншого автомобіліста машиною через дорожнє непорозуміння (відео)

26 липня 2018

Дорожня чвара розпочалась після того, як один водій "підрізав" іншого.

Агресія на дорозі ні до чого доброго не приводить і це відео – чергове тому свідчення. Інцидент трапився у Брукліні через непорозуміння між двома водіями.

24 липня у Нью-Йорку приблизно о 13:30 за місцевим часом на перетині двох вулиць чорна Toyota підрізала білий Hyundai і водій корейського седану вирішив провчити власника Тойоти. Обоє вийшли з машин і почали з'ясовувати стосунки на дорозі. Водій Hyundai озброївся ножем для паперу, однак жодного разу не вцілив у власника Тойоти.

Дивіться також: Водій BMW розкидав своєю машиною нападників, як кеглі

Трохи згодом у бійку втрутився перехожий, що спробував розтягти суперників, однак водій Hyundai, замість того щоб заспокоїтися, спробував поцупити ключі від Тойоти і втікти на своїй машині. Та власник чорної машини кинувся навздогін Hyundai, аби відібрати ключі, а водій Тойоти продовжував втікати “на усіх парах”. Хюндай газонув і власник Тойоти опинився затиснутим між білим седаном та мікроавтобусом, що стояв у сусідньому ряду. Після цього Hyundai зник з місця події.

Водій Тойоти у результаті цього інциденту отримав досить серйозні поранення і був доставлений в лікарню, зараз його здоров'ю нічого не загрожує. Водія Hyundai поліція Брукліна оголосила у розшук.

Також цікаво: Дружина упіймала чоловіка з молодицею у машині і влаштувала розправу посеред міста (відео)