Як виглядає розкішний дім на колесах з гаражем для спорткара

2 листопада 2020

На автобудинках, які коштують під мільйон євро, подорожують хіба що мільйонери. Такий представила компанія Variomobil. Там презентували розкішний моторхоум Vario Perfect 1200 Platinum.

Фактично це маєток на колесах. Про розкішну автівку йдеться у програмі "Авто24" на 24 каналі.

Цікаво BigTest вживаної Audi Q5 зі США

Будинок встановили на шасі вантажівки Mercedes-Benz, який приводить в рух 11-ти або 13-літровий літровий турбодизель потужністю выдповыдно 422 або 523 сили. Підвіска – пневматична, що втримує 12 коліс на трьох осях. Причому задня вісь може повертатись , аби зменшити діаметр розвороту.

Вся конструкція важить 26 тонн, адже на борту чимало техніки. Наприклад гідравлічні приводи, які вміють розсувати стіни будинку, збільшуючи житлову площу.


Можна збільшувати житлову площу / Фото vario-mobil

Всередині – комфорт вищого класу, з вбудованою технікою, санвузлами, освітленням, панорамним дахом з функцією затемнення, аудіосистемою класу Hi-end.


Вигляд всередині / Фото vario-mobil


Є все для комфортної подорожі / Фото vario-mobil

Є навіть гараж. В підпіллі приховано місце для спорткара. Довжина Perfect 1200 Platinum становить 12 метрів, і цей будинок на колесах по кишені лише багатіям. Ціни у Німеччині починаються майже з 900 тисяч євро.


У автівці є навіть гараж / Фото vario-mobil

Також у випуску:

Китайський бренд Lynk & Co виходить на ринок Європи зі своїм кросовером. Він доступний для європейців лише за підпискою, а вартість оренди складає 500 євро на місяць.

Дивіться відео програми "Авто 24":