Супер тачки та красуня білявка в фотокалендарі Miss Tuning 2020: завантажуйте безкоштовно

26 жовтня 2019

Кожну з 12 сторінок і обкладинку альманаху прикрашає Ванесса Кнауф та новий автомобіль.

Добігає кінця 2019 рік, а значить настає час появи фірмових календарів на 2020 рік. Одними з перших стали організатори фестивалю Tuning World Bodensee, які відкрили продажі календаря “Міс Тюнінг 2020”.

Дивіться також: Відео: літаюча дошка Tesla – наступна крута річ, над якою потрібно попрацювати команді Ілона Маска

Один з найбільших у світі фестивалів тюнінгу щороку проводить конкурс на звання королеви краси автошоу. У травні цього року переможницею стала 23-річна Ванесса Кнауф з німецького міста Дормштадт. “Це студентка, комсомолка, спортсменка. Нарешті, вона просто красуня!”. Однією з нагород та привілеїв, доступних Ванессі протягом цілого року, стала фотосесія для традиційного фірмового календаря.

Фотосесія проводилась в австрійських Альпах, а затвором камери клацав Андреас Райтер з журналу Playboy. Серед автомобілів переважають німецькі моделі BMW, Mercedes-Benz, Audi, Volkswagen і Porsche.

Фото: “12 місяців” календаря Miss Tuning 2020 від Tuning World Bodensee

Календар вийшов обмеженим накладом у 1500 екземплярів, придбати паперовий примірник можна на офіційному сайті за 25 євро.


Зазначимо, що за перемогу в конкурсі, яку вона виборола у 300 інших учасниць, Ванесса також отримала в особисте користування тюнінгований Nissan Micra. На рік, до наступного змагання красунь. Дівчата, які посіли друге і третє місця, були нагороджені грошовими призами у 500 та 250 євро.

Також цікаво: Галерея Motorclassica 2019: австралійський погляд на класичну техніку