Жінка посадила поранену рись на заднє сидіння свого авто поруч із власним дитям

20 вересня 2019

Що вона собі думала, та мамця. Хіба, що то була велика кішка?

Зазвичай, материнський інстинкт диктує жінці дбати про безпеку власної дитини в першу чергу і незважаючи ні на що. Та часом “програма” дає збій.

Дивіться також: Відео: блискавка двічі влучила у машину прямо на трасі

Поліція штату Колорадо почала розслідування, після того, як отримала звернення від департаменту Парків та дикої природи. В середу правоохоронцям повідомили, що жінка помітила при дорозі пораненого самця дикої рисі, підібрала його, сповила у ковру та поклала на заднє сидіння свого кросовера, усього в кількох сантиметрах від трирічного хлопчика, який знаходився у дитячому кріслі.

Після цього жінка зателефонувала до служби департаменту Парків та дикої природи з запитанням, що їй робити з твариною і описала усі обставини. Представники держслужби наказали їй негайно забрати дитину та покинути автомобіль, що вона й зробила.

Взагалі, місцеві закони забороняють забирати збитих на дорозі чи помічених поряд з шосе тварин із собою. В першу чергу, саме з міркувань безпеки самих водіїв.

Працівник Департаменту Сара Ватсон, яка прибула на місце події першою, відкривши дверцята машини не на жарт перелякалась, побачивши дику “кішку”, хоча й була готова до цього. За допомогою спеціальних інструментів вона безпечно дістала тварину з машини. Пізніше з’ясувалось, що рись має смертельну травму і до неї застосували евтаназію.

Дивіться також: Невігласи розбили вітрину магазину дорогущим Ford Mustang 1967 року, аби поцупити копійчані ігрові консолі