Американець винайшов мотоцикл, який працює на пиві

15 травня 2023

За словами Кая Майклсона, його мотоцикл має спіраль, яка нагріває пиво.

Відомий своїми нетрадиційними винаходами, американець на ім’я Кай Майклсон повернувся з ще одним винаходом – мотоциклом з пивним двигуном. У репортажі Fox9 Кай розповів про своє останнє творіння, зазначивши, що мотоцикл “безумовно інший, і мені подобається бути дійсно креативним”.

Читайте також: Американець втратив McLaren та Rolls-Royce під час урагану

Примітно, що мотоцикл включає в себе 14-галоновий кет з нагрівальним змійовиком замість газового двигуна. Змійовик допомагає нагріти пиво, що додатково прискорює запуск мотоцикла. За словами інноватора, пивний мотоцикл був створений у його гаражі в Блумінгтоні.

Говорячи про своє творіння, Кай зазначив, що в Блумінгтоні зростають ціни на бензин, у зв'язку з чим він вважав, що нічого краще використовувати його як паливо. Прозваний «Рокетменом» за те, що він став першою цивільною особою, яка запустила ракету в космос, Майклсон сказав, що мотоцикл здатний розвивати швидкість до 240 км на годину.

«Коли він наливає пиво в кег, рідина нагрівається до 300 градусів, а коли вона виходить через сопла в задній частині, пиво перетворюється на перегріту пару, яка забезпечує достатню тягу, щоб рухати мотоцикл вперед», — сказав він. Майклсон також сказав, що це може бути будь-яка рідина, включаючи Red Bull і Caribou.

Тим не менш, транспортний засіб поки що потрапив на кілька місцевих автосалонів, де він зайняв перше місце. На своєму YouTube-каналі чоловік також поділився відео, де детально описав транспортний засіб.

Можна припустити, що байк з часом потрапить до його музею. Майклсон, який є ентузіастом космосу та трюків у кіно, за останні кілька років створив багато подібних інновацій і перетворив свій будинок на музей.