Арт-фото Lamborghini Huracan EVO Spyder з "прибульцем" виглядають химерно

6 жовтня 2020

Буквально кожен сучасний "Ламбо" схожий на мініатюрний космічний корабель, однак італійський виробник вирішив підкреслити це за допомогою досить дивної візуалізації.

Минулого літа Lamborghini оголосила про кампанію “З Італією, для Італії”, в рамках якої фотографів з усіх сфер інтересів було запрошено до співпраці – від музики та моди до архітектури, репортажу та соціальних питань, щоб знайти якомога більше цікавих ракурсів.

Також цікаво: Mercedes-Benz показав курс підготовки власників G-Class і "вашу матір": відео

Днями Lamborghini поширила у офіційному Twitter три кадри з фотосесії архітектурного фотографа Валентини Соммаріви, на яких зображено електрично-синій Huracan EVO Spyder. І “іншопланетяни” у кумедних позах.

“Досліджуючи Абруццо разом з Валентиною Соммарівою. Huracán EVO Spyder – це космічний корабель, який іншопланетяни використовують для взаємодії з навколишнім середовищем, виявляючи зв'язок між космосом і землею”, – говорить “Ламборґіні” у дописі.

Ідея кампанії полягає в тому, щоб представити найкрасивіші визначні пам'ятки Італії та “проілюструвати Італію, як країну досконалості, таланту, чуття, естетичних досліджень та інновацій – все це глибоко закладено в ДНК Lamborghini”. Добре, але до чого тут прибульці в білому?

Фотографії ви можете побачити нижче, разом з додатковими знімками з тієї ж фотосесії, від порталу The Drive.

Фото:Lamborghini Huracán EVO Spyder / The Drive