BMW оновлює Z4: що про неї відомо

26 вересня 2022

Розкрито зовнішність оновленого родстера BMW Z4. Баварський спорткар на порозі планового рестайлінгу.

Швейцарська філія BMW передчасно розкрила зовнішність оновленого родстера Z4. На офіційній фотографії зображено дводверку з M-пакетом у новому для моделі фіолетовому кольорі Thundernight Metallic.

Читайте також: Якби BMW Z4 зробили японці, а Toyota Supra 2020 – німці

Відмінностей від вихідної Z4 в кузові G29 небагато: після рестайлінгу родстер отримає інші радіаторні грати з великими осередками, витягнутими по горизонталі, а також передній бампер з видозміненими повітрозбірниками гальм. Оптика та капот не зміняться.

Судячи з шпигунських знімків, у задній частині BMW Z4 або салоні родстера значних змін не очікується, тобто на новітню мультимедіасистему iDrive 8 дводверки не переведуть. Не варто чекати на революцію і за технікою, але для деяких ринків сюрприз все-таки буде.

Інсайдери вважають, що після рестайлінгу "механіку" можна буде замовити у зв'язці із шестициліндровим двигуном, тобто на ринок вийде трипедальна BMW Z4 M40i. Також можливе незначне збільшення потужності і чотирьох-, і шестициліндрових версій.

За неофіційними даними прем'єра оновленої BMW Z4 відбудеться протягом півтора місяця, а виробництво розпочнеться у листопаді. Можливо, родстер покажуть незабаром після дебюту нового купе M2, а найближчою новинкою баварської марки буде гібридний суперкросовер XM.