Bugatti випустила "дитяче" авто вартістю понад 35 тисяч доларів: фото, відео

7 січня 2021

Французька компанія Bugatti розпочала продаж моделі Baby II, яка є зменшеною на 25% копією легендарного родстера Type 35 з 1930-х. Bugatti планує випустити усього 500 екземплярів такого іграшкового авто з дуже серйозним цінником.

Найпростіша з трьох доступних версій коштуватиме більше ніж 36 тисяч доларів. Її запропонують з кузовом синього кольору і чорним шкіряним салоном.

А найдорожча комплектація потягне майже на 72 тисячі доларів, буде виготовлена з алюмінію і її можна буде пофарбувати в кольори, які доступні для гіперкара Chiron.


Зменшена копія легендарного родстера Type 35 з 1930-х / Фото Bugatti

Цікаво, що і темперамент у машинки не дитячий, тому керувати нею дозволяють тільки дорослим водіям. Адже задньопривідний автомобільчик має електромотор, який здатен розганяти Baby II до швидкості 68 кілометрів на годину, а заряду батареї вистачить на 50 кілометрів.

Також цікаво: 100-річний Bugatti Type 35 повністю переробили на сучасний лад

Попри те, що охочих придбати таку машину немало, виробник пропонує її насамперед власникам справжніх Bugatti.


Вартість такої автівки стартує від 35 тисячі доларів / Фото Bugatti

Також у випуску:

Ford презентував електричну версію свого комерційного авто Transit, в назві якого додалася літера Е. Вантажні і пасажирські версії отримають виключно задній привод і 269-сильний електромотор з обертальним моментом у 430 ньютон-метрів.

Дивіться повний випуск програми "Авто24" на 24 каналі: