Honda показала перше зображення нового Accord для китайського ринку

29 травня 2023

Honda показала перше зображення нового п'ятиметрового седана. Дебют Honda Inspire (Accord) наступного покоління очікується влітку.

Компанія Honda показала перше фото нового п'ятиметрового седана. Китайський підрозділ Dongfeng-Honda поділився тизером чотиридверки Inspire. Йдеться про рестайлынгову версію Accord одинадцятої ітерації: поміняються бампери, кришка багажника та декор.

Читайте також: Чим вигідніше володіти: Tesla Model 3 чи Honda Accord Hybrid

На старті продажів у седана буде зв'язка турбомотора 1,5 л та варіатора; у майбутньому з'являться гібриди з атмосферником 2.0. Очікувана стартова ціна – 179 800 юанів (25 500 доларів).

Хоча Dongfeng-Honda намагається створити інтригу, зовнішність та характеристики нового седана Inspire не секрет, адже сертифікаційні дані опублікували 3,5 місяці тому.

Особливостями моделі стануть радіаторні ґрати з вертикальними ламелями, а також ліхтарі без перемички у центрі.

Надекономічна гібридна версія щойно з'явилася у вихідної Honda Accord, так що спочатку Inspire буде задовольнятися звичайним бензиновим 1,5-літровим турбованим двигуном (192 сили, 260 Нм) у поєднанні з варіатором. Відмінностей по салону у “споріднених” седанів не очікується зовсім.