Lexus ES інтригує гігантською решіткою радіатора

12 квітня 2018

Ґрати радіаторної решітки стали другим тізером від Lexus, що передвіщають майбутній седан. Перед цим фірма показала передню фару. Збираємо пазл.

Світова прем'єра Lexus ES сьомого покоління відбудеться на автосалоні у Пекіні наприкінці цього місяця. Японський бізнес-клас у Китаї став популярнішим, ніж у США – своєму першому цільовому ринку.

Японська компанія видає інформацію про новий седан малими дозами, та для тих, хто вміє збирати автомобілі, або хоча б пазли, це – не проблема. Зібравши до купи усі данні на цей час, про новий ES можна розказати вже чимало. Та й побачити майже повністю, завдяки шпигунським фото та тізерам.


Фото: Lexus ES 2019 модельного року (імовірно) / lexusenthusiast.com

Слідом за Camry новий Lexus ES буде збудований на модульній платформі TNGA, головною особливістю котрої є низький центр маси. Підвіска – стійки McPherson спереду і дворичажна система ззаду. Кузов стане більш жорстким, завдяки високому відсотку надміцних видів сталі у його конструкції.


Фото: Lexus ES 2019 модельного року (імовірно) / bestcarweb.jp

За неофіційними даними Lexus ES буде пропонуватись з чотирма двигунами: атмосферними “четвірками” 2.0 і 2.5, як у Camry (169 і 205 к.с. відповідно), потужним V6 3.5 (305 к.с.) і гібридною силовою установкою на 211 к.с. Трансмісія, ймовірніше за все – восьмиступінчатий “автомат” з приводом на передню вісь.


Фото: Lexus ES 2019 модельного року (імовірно) / bestcarweb.jp

Lexus ES дебютує в квітні, а у продаж на основних ринках надійде у кінці року. Ціни стануть відомі після презентації. Нинішня модель в Україні коштує від 43 700 доларів чи 1 133 000 гривень.

Також цікаво: Новий Audi A6 Avant: універсал, котрому не потрібен багажник