Lexus зачинив свій ресторан високої кухні в Нью-Йорку

19 січня 2022

Елітна їдальня працювала лише три роки.

Автовиробники люблять розширювати свій бренд за межі автомобільного сектору. Фірмовий одяг, годинники та аксесуари, яхти та човни, алкоголь, аксесуари для дому й гаража та навіть цілі будинки – практично будь-що може нести логотип автомобільної фірми. Volkswagen, наприклад, випускає сосиски та кетчуп, якими годує робітників своїх заводів та продає у роздрібних магазинах. Для Lexus такий вихід за рамки означав, серед іншого, відкриття ресторану Intersect by Lexus у Нью-Йорку наприкінці 2018 року. Однак, лише через три роки після відкриття, заклад змушений зачинити свої двері.

Дізнайтесь також: Концерн General Motors поступився лідерством на американському ринку вперше з 1931 року

Intersect назавжди закрив свої двері 15 січня. Речник ресторану не надав пояснення раптового закриття магазину, але зазначив, що це не пов’язано з пандемією коронавірусу. Прес-секретар також сказав, що ресторан функціонував у звичному режимі, після короткої паузи, під час пандемії. Він також додав, що ресторан мав “великий успіх”.

Ресторація Lexus розміщувалась поблизу подібних закладів від Mercedes-Benz та Genesis, в окрузі, що зветься Meatpacking District – буквально, м’ясопереробний район. Два інших ресторани Lexus продовжать працювати. Один із них розміщений у Токіо й працює в нормальному режимі, а другий – у Дубаї, зараз ремонтується. Його планують відкрити пізніше цього місяця.

Фото: ресторан Intersect by Lexus / Motor1, Eater