На продаж виставили 13 машин з фільму "Шалений Макс: дорога гніву"

10 вересня 2021

Уявіть, що ваш гараж наповнений цими "блискучими та хромованими", хоча й напівіржавими монстрами.

“Високооктанова пропозиція – прояви безумства у всій красі”, – рекламує незвичайну колекцію кіномашин сайт аукціону Lloyds Classic Car Auctions в Австралії. Чортова дюжина постапокаліптичних бойових колісниць буде торгуватись до 26 вересня цього року.

Дивіться також: "Шалений Макс" повертається у пріквелі про Фуріосу

Для автомобільних фанатів фільм “Шалений Макс: дорога гніву” – знаковий фільм. Не лише через швидкісні погоні, а й через абсолютно дикий вигляд машин ватаг Несмертного Джо та інших бандитів.

За словами дизайнера фільму, ці автомобілі були знайдені на австралійських звалищах, включаючи їх аксесуари та підроблену зброю. 13 з них зараз виставлені на торги.

Потрібен автомобіль для мобільного рок-концерту? Doof Wagon ідеально підходить для цих цілей, особливо, якщо у вас вже є вогнедишна електрогітара.

Або, можливо, вам більше до вподоби двоповерховий Cadillac Coupe de Ville з двома моторами? Гігакінь (GigaHorse) Несмертного Джо до ваших послуг, з гарпуном та вогнеметом в комплекті.

Ці два божевільних творіння є лише частиною колекції, яка включає:

The War Rig

The GigaHorse

The Doof Wagon

Nux Car

Convoy Car Elvis

Convoy Car Flamer

Razor Cola

Pole Car

Sabre Tooth

Fire Car

Caltrop El Dorado

Buggy Ratrod Chev

Buick Heavy Artillery

Колекція виставлена на торги одним лотом. Аукціонний будинок може доставити автомобілі в будь-яку точку світу, а оплату приймає у будь-якій валюті, включаючи криптовалюти.