Нова Toyota RAV4 може кардинально змінитись

25 січня 2018

Шпигунські фото нової Toyota RAV4 2019 модельного року показують, що автомобіль буде суттєво відрізнятись від нинішньої версії.

Toyota рідко робить серйозні зміни у дизайні своїх моделей. Наприклад, один з найпопулярніших кросоверів у світі Toyota RAV4 покоління за поколінням змінюється дуже несуттєво. Однак шпигунські знімки, які опубліковані американським виданням Autoblog, говорять про кардинальну зміну моделі у наступному поколінні.

Шпигунські знімки Toyota RAV4.

Читайте також: Офиційні фото нової Kia Optima 2018

Як видно зі знімків, вузькі "лазерні" передні фари, які використовуються на Toyota RAV4 2017 року, відійдуть у минуле. Натомість модель отримає більш широку головну оптику, яка буде ріднити RAV4 з більшими моделями Toyota.

Як вважають експерти, нове покоління компактного SUV, ймовірно, буде створено на новій платформі TGNA. Ця модульна архітектура також використовується на найновіших Toyota Camry та Prius, а також буде служити основою для більшості майбутніх легкових автомобілів Toyota.

Можливо, що нова Toyota RAV4 2019 буде виконана у стилі, вперше показному на прикладі концепт-кара FT-AC на автосалоні в Лос-Анжелесі восени 2017 року.

Концепт-кар Toyota FT-AC.

Нагадаємо, що Toyota Avalon показана в Детройті.