Новенькі пікапи Mitsubishi L200 та Peugeot Landtrek поїдуть на передову

28 лютого 2023

Фонд "Повернись живим" викупив 38 нових пікапів для ЗСУ на кошти абонентів оператора мобільного зв'язку "Київстар".

38 пікапів, придбаних для Збройних сил завдяки компанії Kyivstar і її абонентам, вже в Україні й незабаром поїдуть до підрозділів Сухопутних військ.

Також цікаво пікап Peugeot Landtrek починає офіційно продаватись в Україні

До 25-ї річниці першого дзвінка в мережі Київстар у листопаді мобільний оператор виділив 25 000 000 гривень на проєкт #ДоброПереможе. Ще 13 016 873 гривні відтоді зібрали його абоненти.

«Кожен із цих автомобілів врятує не одне життя наших захисників. Вони необхідні, зокрема, для евакуації поранених. Дякуємо кожному, хто долучився до проєкту, і компанії «Київстар», звісно — за історію послідовного і плідного партнерства. Торік спільно з нею та Океаном Ельзи ми також зібрали 15 мільйонів гривень на пікапи, які працюють на передовій. І наша співпраця триває», — коментує директор Департаменту розвитку та партнерств Фонду Олег Карпенко.

До збору коштів на позашляховики клієнти Київстар долучалися, зокрема, підключивши Суперсилу «Допомога ЗСУ»: під час оплати свого тарифу абоненти переводять до 50 грн його вартості «Повернись живим» на потреби війська. Підключити Суперсилу можна й зараз на сайті мобільного оператора.

Більше 100 тисяч абонентів підключили Суперсилу та з кожною оплатою рахунку донатять на армію. Дякуємо!