Новий Range Rover помітили на… гоночній трасі

17 квітня 2021

Позашляховик наступного покоління повністю закамуфльований, однак має традиційну форму.

Нинішнє, четверте покоління престижного позашляховика Range Rover випускається без особливих змін вже 9 років – з 2012-го. Тож прийшов час замінити генерацію автомобіля. Машина вже проходить фінальні випробування, адже її помітили на німецьких дорогах та тестовій трасі у Нюрбургрінгу. Там випробовують вже передсерійні екзмепляри, так що новинку незабаром презентують публіці.

Випробування Range Rover у Нюрбургрінгу: відео

Вже зараз про новий Range Rover відомо, що його побудують на модульній платформі MLA (Modular Longitudinal Architecture) з поздовжнім розташуванням двигуна. За попередніми даними, позашляховик буде легшим за попередника, що позитивно позначиться на динаміці й економічності.

Також цікаво: автомобілі принца Філіпа

Флагман Land Rover стане найбільш технічно просунутим за всю півстолітню історію моделі. Очікується, що Range Rover дебютує з гібридними установками, а пізніше в продаж надійде повністю електрична версія з батареєю ємністю 100 кіловат-годин і запасом ходу до 480 кілометрів. Крім того, зі зміною покоління позашляховик ще більше додасть в розкоші, щоб скласти конкуренцію Bentley Bentayga і Rolls-Royce Cullinan.