Одесит розпродає свій автопарк на 120 тисяч доларів, щоб допомогти армії

10 червня 2022

За два автомобілі та мотоцикл бізнесмен та меценат хоче вторгувати 120 тисяч доларів, щоб придбати каски.

Відомий одеський бізнесмен та соціальний підприємець, а нині активний волонтер Олександр Яковенко заявив про розпродаж свого автопарку – двох автомобілів та мотоцикла. Загальну виручку в розмірі 120 тисяч доларів одесит передасть до благодійного фонду.

“З донатами на четвертий місяць війни стало трохи важче. Тому я вирішив позбутися речей з минулого життя, які виявились для мене беззмістовними. Для вас це буде можливість отримати емоції, а для „Корпорації монстрів“ закупити шоломи для наших хлопців. Усю виручку від продажу покупець переказує на рахунок благодійного фонду”, — написав на своїй сторінці у Facebook Олександр.

Також цікаво волонтери створили сайт з пошуку автомобілів для фронту

Представлені лоти на продаж:

  • Байк BMW R Nine T 2019 р (пробіг 4 000 км), вартість $ 15 тисяч доларів
  • Електромобіль Tesla 3 2018 р (пробіг 30 000 км), вартість $ 35 тисяч доларів
  • Позашляховик Range Rover Sport 2020 р (пробіг 40 000 км), вартість $ 70 тисяч доларів.

Бізнесмен жартома зауважує, що абсолютно не проти, якщо хтось купить дорожче, адже так можна не просто зробити собі подарунок, а й допомогти країні.

— Я розумію, що Україна — це країна неймовірних людей, людей з великим серцем та незламною волею до справедливості. І поки ми разом, незважаючи на географію, йдемо до перемоги, нас неможливо буде подолали, — стверджує Олександр.