Ось як може виглядати новий Toyota Land Cruiser Prado

24 листопада 2021

Незалежний дизайнер використав шпигунські знімки та доступну інформацію про майбутню новинку, щоб створити візуалізацію наступного LC Prado.

Toyota Land Cruiser нового покоління з індексом 300 став справжнім вибухом серед цьогорічних прем’єр, принаймні для самого виробника. Шалений попит на новий “Ленд Крузер” у всьому світі спровокував появу черг очікування у кілька років. Це не завадило японському бренду перевтілити Land Cruiser 300 у пікап Tundra, а от до інкарнації у Land Cruiser Prado справа поки не дійшла. За чутками, новий Prado затримається аж до 2024 року. Щоб скрасити очікування, дизайнер порталу Quto уявив, яким може бути новий “Прадо”.

Також цікаво: Новий кросовер Mazda CX-50 претендує на статус позашляховика

Дизайнер показав Land Cruiser Prado з оформленням передньої частини у дусі Land Cruiser 300 у версії GR Sport. У позашляховика такий самий малюнок радіаторної решітки замість вертикальних смуг у нинішнього Prado J150, а також горизонтальна вставка з написом Toyota, що замінює логотип. Це досить сміливе рішення, оскільки протягом останніх 20 років у Prado були вертикальні ґрати решітки радіатора.

У передньому бампері, там, де у Land Cruiser 300 ніші протитуманних фар, розміщені додаткові повітрозабірники, а на колісних арках є накладки з нефарбованого пластику.

Корма позашляховика виконана, як симбіоз дизайну LC 300 та нинішнього покоління Prado. Ліхтарі мають як вертикально розташовані елементи, так і горизонтальні, з'єднані чорною смугою. Бампер отримав сріблясту вставку, як у LC 300 GR Sport.

Наразі достеменно відомо, що Prado нового покоління буде використовувати ту ж платформу TNGA GA-F, що й Land Cruiser 300 та Tundra. Інсайдери повідомляють про збереження 2,8-літрового 200-сильного турбодизеля у лінійці моторів, хоча інші стверджують, що його замінить 299-сильний дизельний V6 об'ємом 3,3 літра. Альтернативу дизелю складе 3,5-літровий бензиновий V6 від Land Cruiser 300 (415 к.с.), а пізніше лінійку моторів має поповнити 400-сильна гібридна силова установка на базі чотирициліндрового 2,4-літрового мотора.