Peugeot, Citroen, DS Automobiles та Opel знову можна вибрати та придбати онлайн

20 травня 2022

Автомобілі цих брендів знову доступні на сайтах імпортера та дилерів.

Бренди Peugeot, Citroen, DS Automobiles та Opel відновлюють роботу фірмових “інтернет-магазинів” з широкою пропозицією нових автомобілів, які є на українських складах: як імпортера, так і дилерів.

Функціонал онлайн-складів достатньо простий та чітко продуманий – це фірмовий “інтернет-магазин” для всього складу автомобілів брендів Peugeot, Citroen, DS Automobiles та Opel в Україні: як легкових, так і комерційних.

Продумана система фільтрів дозволяє виставити пріоритетне рейтингування – наприклад за ціною чи моделлю. Вибравши модель, клієнт вже переходить до більш детального підбору автомобіля через перелік фільтрів: двигун, коробка передач, тип кузова, потужність, рік випуску, колір. Визначившись з вибором, потенційний покупець отримує список доступних автомобілів в різних кольорах кузова і різних комплектаціях.

До речі Stellantis зупинив виробництво автомобілів у росії

Отримавши контакт дилерського центра, на якому знаходиться обране авто, отримуйте комерційну пропозицію, ознайомлюйтесь з умовами на онлайн консультації. І все це за лічені хвилини!

Адреси онлайн-склади брендів:

  • PEUGEOT - cars.peugeot.ua
  • CITROЁN - cars.citroen.ua
  • OPEL - store.opel.ua
  • DS Automobiles - store.dsautomobiles.ua

Окрім того, сервісні центри брендів Peugeot, Citroën, Opel відкриті в регіонах, де не ведуться активні бойові дії. Наразі відкрито уже 33 дилерських центрів, які розташовані в 17 регіонах країни. Дізнавайтесь по телефону гарячої лінії 0-800-500-104 про найближчого дилера, який працює.