Покаліченого 6-колісного монстра Jeep Wrangler продали за 60 000 доларів

19 квітня 2023

Цілим він коштував 145 тисяч доларів.

На американському страховому аукціоні IAAI продали ексклюзивну версію позашляховика Jeep Wrangler Unlimited Sport.

Автомобіль 2020 року виготовлення був перероблений на справжнього підкорювача бездоріжжя. В нього 6 величезних коліс, відкритий кузов пікапа, 6-циліндровий дизельний двигун, червоний шкіряний салон, лебідка… Все це обладнання говорить про те, що власник був завзятим екстремалом, і одного разу він не впорався з керуванням цього монстра.

Також цікаво оголошено вартість найкрутішого китайського позашляховика

Результат – на фото: автомобіль перевернувся, пошкоджені дах, боковини, всі подушки безпеки спрацювали. Такий красень коштував у США 145 900 доларів, але оскільки машина ексклюзивна, страхова компанія визначила, що відновлення обійдеться в не менші гроші. Тому позашляховик списали і продали на страховому аукціоні.

Машина майже нова – на одометрі всього 38 200 миль (61 тисяча км), і хоча він не заводиться, навряд чи проблема з мотором. Хтось купив цей Jeep Wrangler Unlimited Sport за 60 275 тисяч доларів, і вкладеться для ремонту ще у кругленьку суму.

До речі, під час відновлення можна змінити авто на свій смак, додати тюнінгу. Тож як тільки цей Jeep відремонтують, він знову стане безкомпромісним підкорювачем бездоріжжя.