Поліція Дубая отримала новенькі Genesis GV80

25 травня 2021

Поліція Дубая, ОАЕ, отримала нові Genesis GV80. Це місто вважається світовою столицею суперкарів, тому правоохоронці мають патрулювати його вулиці на відповідних автомобілях.

Позашляховики приєдналися до автопарку Генерального командування поліції Дубая. Genesis опублікували фотографії спеціального автомобіля, який отримав біло-зелений зовнішній вигляд, що використовується місцевими патрульними.

Читайте також: Hyundai влітку виведе свій преміум-бренд Genesis на ринок Європи, але не України

В Genesis не розповіли, що у GV80 під капотом. Це може бути 2,5-літровий чотирициліндровий двигун з турбонаддувом на 300 кінських сил або турбований 3,5-літровий V6, що видає 375 к.с. Інші місцеві поліцейські транспортні засоби мають повний привід, тому в цьому випадку, певно, теж саме.

"Ми пишаємося тим, що співпрацюємо з поліцією Дубаю в різних ініціативах, спрямованих на поширення обізнаності суспільства щодо безпеки дорожнього руху. Ми сподіваємось, що високотехнологічний Genesis GV80 полегшить операції поліції Дубаю та надасть різноманітні послуги населенню", – сказав директор Genesis ОАЕ Суліман Алзабен.

Genesis GV80 не єдине розкішне авто, яким користуються правоохоронці в Дубаї. В них також є Lamborghini Aventador, Porsche 918 Spyder і навіть Bugatti Veyron. Також в майбутньому до них приєднається Tesla Cybertruck. Крім того, в місті суперкари має і служба швидкої допомоги. В них є C7 Chevrolet Corvette Z06 та Nissan GT-R.