RAM готує електричний пікап 1500 Revolution

8 грудня 2022

Компанія RAM нещодавно опублікувала кілька тизерів, які показують перший електричний пікап марки.

Поки американський виробник розробляє лише концепт майбутнього автомобіля, тоді як основні конкуренти з Детройту вже випустили серійні машини. Попри відсутність точної інформації про американську новинку, про RAM 1500 Revolution 2024 відомо багато.

Читайте також: Hennessey будує пікап RAM TRX 6х6 Mammoth з 1200-сильним мотором

Так, у Мережі з'явився перший рендер, який докладно розкриває зовнішність електропікапу. Це зображення створювалося на основі тизерів, які виходили з 2021 року. На думку автора рендера, американська новинка збереже фірмовий стиль, хоча її зовнішність буде виконана в унікальному для RAM дизайні. Пікап отримає нестандартну головну оптику з двома світлодіодними смужками, що звужуються до центру. Місце решітки радіатора займе чорна заглушка з назвою марки. Передній бампер вийде великим через наявність додаткового захисного обвісу.

За чутками, американська новинка може вийти із двома або навіть трьома електромоторами. Тобто за замовчуванням пікап буде повнопривідним. Сукупна потужність двигунів поки не відома, але вона повинна досягти 580 або 754 к.с., як у основних конкурентів. Представники RAM пообіцяли, що новий пікап перевершить своїх однокласників за показниками буксирувальної здатності та вантажопідйомності. Запас ходу у американської моделі може сягнути 800 кілометрів.

Офіційна презентація концепту відбудеться на початку січня. Але до виходу серійного пікапа мине багато часу. Навіть за попередніми даними, він дебютує не раніше 2024 року. При цьому не виключено, що терміни презентації будуть перенесені.