Рестайлінг Citroën Berlingo: новий логотип та більше комфорту

12 грудня 2023

Citroën Berlingo, який колись започаткував сегмент універсальних автомобілів для відпочинку та роботи, змінює свій стиль та дизайн.

Салон новинки привертає увагу оновленою передньою панеллю та кермом, а також покращеними матеріалами оздоблення та розширеною палітрою кольорів.

Вперше в сегменті на мінівені встановлені сидіння Citroën Advanced Comfort та мультимедійні системи з сенсорними 10-дюймовими дисплеями. Крім того, передбачена можливість бездротового підключення Apple CarPlay та Android Auto, а також бездротовий індукційний зарядний пристрій.

Також цікаво Stellantis обіцяє своїм електромобілям запас ходу 700 км

Запас ходу електромобіля Citroën ë-Berlingo збільшено до 330 км. Berlingo доступний у 7-місній версії. Усе це буде доступно європейським клієнтам вже весни 2024 року; у цьому ж році новинка з’явиться і в Україні.

За межами Європи та на певних визначених ринках, оновлений Berlingo також матиме на вибір три дизельні двигуни BlueHDi потужністю 90, 100, 130 к.с., а також два бензинові двигуни PureTech потужністю 110 або 130 к.с.

Подорожуєте на захід України трасою "Київ-Чоп"? Зробіть піт-стоп на АЗК WOG в с. Глибочиця на Житомирщині. Це найбільший АЗК в Україні. Тут не лише можна заправитися, але й смачно перекусити в WOG CAFE, чи обрати страви з меню ще трьох ресторанів, які діють на території комплексу.

Рекламна інформація