Шестиколісний Jeep Gladiator виставили на продаж: фото

6 січня 2023

Тюнінгований Jeep Gladiator отримав багато зовнішніх доробок. Підвіску пікапа допрацювали для суворого бездоріжжя, а інтер'єр зробили розкішнішим. Jeep Gladiator Apocalypse 6×6 також отримав трикомпонентне захисне покриття кузова з кевлару.

На аукціон виставили незвичайний шестиколісний Jeep Gladiator Apocalypse 6×6. Позашляховик отримав додаткову вісь, а також брутальний обвіс і незвичайний колір. Подробиці розповіли на сайті аукціонного дому Mecum.

Читайте також: Jeep хоче повернути собі колишню славу з новим пікапом Gladiator

Apocalypse 6×6, у першу чергу, відрізняється від стандартного Jeep Gladiator розширеним кузовом і додатковою віссю. З доопрацюванням довжина вантажного кузова становить 2,4 метра.

Крім цього, пікап оснастили виготовленим на замовлення каркасом безпеки. Знімний дах і двері оригінального Gladiator були збережені.

Замість стандартного фарбування Jeep Gladiator Apocalypse 6×6 має трикомпонентне захисне покриття з кевлару. Передню частину пікапа сильно змінили, зробивши зовнішній вигляд агресивнішим. З'явилися нові світлодіодні фари та капот, а також бампери. Була вдосконалена й активна підвіска.

Усередині з'явилася аудіосистема з Bluetooth і Apple CarPlay. Більшість інтер'єру виконана зі шкіри ручної роботи морського класу.