Шпигуни зазирнули всередину нової Skoda Octavia

16 липня 2019

Skoda Octavia наступного покоління впритул наблизилась до останнього Volkswagen Golf. Але що то таке на місці важеля коробки передач?

Як відомо, нова Octavia збудована на модульній платформі MQB, яку ділить з Volkswagen Golf, Sean Leon та Audi A3. Звідси й уніфікація, помітна неозброєним оком.

Також цікаво: Перші зображення Skoda Octavia 2020

Дизайн інтер'єру, зокрема, розташування великого екрану мультимедійної системи на рівні приладової панелі видає у чеському автомобілі німецьке коріння. Цікаво, що на самому екрані можна побачити цифрове зображення екстер'єру нового покоління Skoda Octavia. Як і очікувалось, модель позбулась роздвоєної передньої оптики.

Фото: салон нової Skoda Octavia / Motor1

На фото салона також можна побачити, що дефлектори повітроводів змістились під дисплей разом з блоком клавіш. Та головна несподіванка – на центральному тунелі, де розмістився селектор коробки передач, виконаний у вигляді крихітної “гойдалки”.

За попередньою інформацією нова Skoda Octavia 2020 отримає ті ж двигуни, що й решта “Вагів”: бензинові турбомотори 1.0 TSI, 1.5 TSI та 2.0 TSI, а також дизелі об'ємом 1,6 і 2,0 літра. Компанію їм може скласти силова установка з м'яким гібридним приводом і 48-вольта електромотором, який виконує роль стартер-генератора.

Фото: Skoda Octavia 2020 / Motor1

Прем'єра четвертого покоління Skoda Octavia відбудеться восени на автосалоні у Франкфурті, а продажі в Європі стартують на початку наступного року.

Також цікаво: Зеленський відмовився від кортежів: офіційно