Subaru оновила Forester

25 серпня 2023

Компанія розповіла про покращену модель, призначену для домашнього ринку.

Subaru представила оновлений кросовер Forester для Японії. Плановий рестайлінг модель п'ятого покоління пережила всього кілька років тому, а тому зміни цього разу скромні і стосуються переважно електроніки.

Читайте також: Subaru Forester з Європи – скільки коштує розмитнити і утримувати

Зовнішність залишилася недоторканою, як і лінійка силових агрегатів. Вартість Subaru Forester на японському ринку починається від 3069000 ієн, що в перерахунку становить 21 тисячу доларів. Для порівняння: в Україні прайс на Forester стартує від 34 тисяч доларів.

Серед змін – нові налаштування систем активної безпеки. Зокрема, покращено систему автоматичного гальмування під час руху заднім ходом, а сигнал при виявленні перешкоди тепер подається більш довгий час.

Всі комплектації Subaru Forester для Японії за замовчуванням поставляються з пофарбованою в чорний колір антеною-плавником і спойлером на даху, запозиченими у топової версії STI Sport.

Виконання X-Break та Advance отримали електропривод дверей багажника. Крім цього, в арсенал X-Break входять сидіння з електроприводом та регулюванням у восьми напрямках для водія та переднього пасажира.

У моторну гаму входять дволітровий опозитний «атмосферник» потужністю 150 кінських сил та опозитна «турбочетвірка» 1.8 на 177 сил. Обидва працюють з варіатором Lineartronic та постійним повним приводом.