Tesla Cybertruck знову потрапила в об’єктив шпигунів під час випробувань

17 травня 2023

Останнім часом ми завалені відео та зображеннями Tesla Cybertruck, оскільки, здається, різні екземпляри вантажівки часто випробовуються на заводських трасах, їздять дорогами загального користування, а також всередині та поза заводом.

Це нещодавнє відео починається всередині заводу, а потім швидко переходить до зовнішнього знімка, який є досить несподіваним.

Читайте також: Tesla Cybertruck помітили на дорогах загального користування

Tesla не намагалася приховати Cybertruck, що було б важким завданням. Це тому, що він представив цю модель багато років тому, і всі знають, як він виглядає. Однак ми все ще не маємо всіх деталей, пов’язаних із його остаточним дизайном, тому люди уважно стежать за змінами в різних прототипах.

На початку відео, яке опублікував на форумі користувач Old Spice, видно, що Tesla Cybertruck їде всередині заводу, що очевидно. Ми можемо лише припустити, що це кадри з Giga Texas, оскільки це стає зрозумілим, коли кадри переміщуються назовні. Однак це можуть бути два різні відео з різних часів.

Відео можна переглянути, перейшовши за цим посиланням.

Приблизно на 10-секундній позначці відео раптово переривається на кадри підйомника. На даний момент у темі дуже мало коментарів. Однак один користувач запитує, чи відео Cybertruck на крані є тим самим «ліфт-шоу», яке Tesla показала на нещодавньому Дні інвестора. Погода та небо виглядають схожими, але насправді неможливо знати напевне.