У Києві п’яний співробітник автомийки викрав Tesla та розбив її

30 листопада 2021

Столичні поліцейські затримали нетверезого працівника автомийки за викрадення автомобіля клієнта.

Працівник мийки напідпитку вирішив покататися на чужій “Теслі”, взявши ключі, які власник залишив співробітникам закладу. Зрештою чоловік не впорався з керуванням і потрапив у ДТП. Тепер йому загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Читайте також: У Києві п’яний водій автовежі спричинив ДТП та влаштував перегони містом

До поліції Києва звернувся власник електромобіля, який повідомив про викрадання своєї Tesla. Він залишив автомобіль і ключі на автомийці, а коли повернувся його автомобіля вже не було. Майже одночасно поліцейські отримали інформацію про дорожньо-транспортну пригоду на проспекті Визволителів. На місці події правоохоронці виявили розшукуваний автомобіль “Тесла” і чоловіка, який був за кермом.Зловмисником виявився співробітник автомийки 1985 року народження, який пояснив свої дії тим, що хотів покататися.

Поліцейські провели тестування правопорушника на стан сп’яніння - прилад Драгер показав 2.36 проміле.

Співробітника автомийки затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Також поліцією розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 289 Кримінального кодексу України – незаконне заволодіння транспортним засобом. За скоєне чоловіку загрожує до дванадцяти років в’язниці з конфіскацією майна або без такої.