В мережі з’явились фото нової Skoda Fabia

21 січня 2021

Skoda Fabia нового покоління помітили у процесі дорожніх випробувань.

Популярна модель чеського бренду готується до свого дебюту у новій генерації. Про це повідомляє портал Carscoops.

Читайте також: Нова Skoda Fabia потрапила в об'єктив відеокамери у Чехії

На дорожніх тестах помітили прототип Skoda Fabia у спортивному виконанні RS. Нагадаємо, що актуальне покоління випускається з 2014 року і вже потребує заміни. Тим більше, що конкуренція у цьому сегменті у Європі досить висока. Тому у компанії проводять останні випробування дослідних зразків в реальних умовах та вже майже без камуфляжу.

Як видно з ілюстрацій, автомобіль запозичить низку стилістичних рішень від спорідненої Octavia та інших моделей бренду. Крім того, в образі новинки будуть використовуватися елементи дизайну концептуального хетчбека Vision RS, представленого у 2018 році. Про це свідчить форма світлотехніки, облицювання радіатора та задньої стійки. Крім того, автомобіль отримає оригінальну задню світлотехніку.

Нова Skoda Fabia буде використовувати у своїй конструкції модульну платформу MQB A0 концерну VAG, яка пропонує широкий асортимент бензинових та дизельних двигунів, а також різноманітні варіанти трансмісії. Крім хетчбека, компанія має намір продовжити випуск версії з кузовом універсал, який має хороший попит у низці європейських країн.