В США роблять великі знижки на BMW XM

12:50, 11 червня, вівторок

BMW продала лише 541 XM протягом першого кварталу року. Зараз на цю модель пропонують величезну знижку в розмірі 17 500 доларів США на лізинг, та 15 тисяч доларів США, для тих, хто його купує.

Оголошено агресивні знижки на кросовер BMW, який тепер може коштувати на 17 500 доларів США дешевше, якщо ви захочете взяти його в лізинг. Ті, хто хоче купити, матимуть знижку 15 000 доларів США.

Читайте також: Як виглядатиме новий BMW X3: перше фото без камуфляжу

Як повідомляє Cars Direct, 3 червня BMW надіслала повідомлення дилерам, оголосивши про угоди. Немає жодної згадки про умови лізингової знижки, і, як повідомляється, знижка на покупку доступна для будь-кого, хто придбати авто. Крім того, знижка в розмірі 15 000 доларів також працює з угодою про фінансування BMW у розмірі 3,99 відсотка на термін до п'яти років.

Це значні знижки, але знову ж таки BMW XM має високу ціну. Прайс на позашляховик стартує від 159 995 доларів. Версія XM Label коштує від 185 995 доларів. Загальнодоступний веб-сайт BMW не згадує про знижки, а представник BMW відмовився коментувати «ринкову поведінку або стратегію ціноутворення» компанії.

Ні для кого не секрет, що XM був поляризаційною машиною з моменту свого дебюту, і не лише через дизайн. Це перша автономна машина від підрозділу M BMW після культового M1, і це найпотужніший серійний BMW із 738 кінськими силами в комплектації Label. Однак він також надзвичайно важкий, важить понад три тонни завдяки гібридній силовій установці, що підключається від мережі. Він може розганятися до сотні за 3,6 секунди, а запас ходу лише на електриці становить 50 км.

Американці не поспішають його купувати. Лише 541 XM було продано протягом першого кварталу 2024 року. Це друга найгірша з точки зору продажів модель у модельному ряду компанії для Північної Америки, яка ледь перевершила нішевий Z4.