В Україні призупинили видачу водійських посвідчень і реєстрацію автомобілів через нестачу бланків

8 липня 2021

Сервісні центри МВС зупиняють надання адміністративних послуг з реєстрації автомобілів і видачу водійських посвідчень через нестачу бланків для друку посвідчень водія та свідотств про реєстрацію транспортних засобів.

У користувачів просять вибачення за незручності і пропонують стежити за інформацією про роботу регіональних сервісних центрів МВС на відповідних сайтах.

Читайте також: В Україні продовжують використовувати бланки старих "прав" та "техпаспортів"

"У зв’язку із затримкою у постачанні бланкової продукції від ДП "Поліграфічний комбінат "Україна" можливе тимчасове припинення надання адміністративних послуг з реєстрації/перереєстрації транспортних засобів та видачі посвідчення водія", - сказано в оголошенні на сайті Головного сервісного центру МВС.

“За інформацією від начальника ГСЦ державне підприємство “Поліграфічний комбінат “Україна”” безпідставно припинило виконувати умови договору і поставляти в сервісні центри бланкову продукцію. Керівництво Поліграфічного комбінату пояснювати ситуацію відмовляється. Готую ряд депутатських звернень і кілька візитів до тих, хто має безпосереднє відношення до цих процесів”, - повідомив на своїй сторінці у соцмережі нардеп Олександр Куницький.