Виробник іграшок Hot Wheels випустив справжній електробайк

12 серпня 2021

Як то кажуть, хлопчики ніколи не дорослішають, лиш їхні іграшки стають більшими. Саме таку велику іграшку для великих дітлахів щойно випустив бренд Hot Wheels.

Hot Wheels об'єднався з виробником електричних велосипедів Super73, щоб випустити серійний моторизований велосипед на базі флагманської моделі Super73-RX.

Також цікаво: Британська фірма намагається продавати велосипеди з кузовом за ціною машин

Рясно прикрашений логотипами Hot Wheels електровелосипед має легку конструкцію, позашляховий характер і не потребує водійського посвідчення для управління. Яскравий дизайн поєднується з міцними компонентами – гріпсами Ruffian ATV Lock-on від ODI, педалями Crankbrothers Stamp 1 Large. Панель з нержавіючої сталі, чорний ланцюг, чорні колодки для акумуляторних батарей та шини BDGR з бронзовими ободами також були виготовлені на замовлення для цієї моделі.

Hot Wheels Super73-RX оснащений найсучаснішим акумулятором на 960 ват-годин, який живить систему приводу з кількома режимами роботи. Акумулятор забезпечує пробіг лише на електроенергії близько 65 кілометрів при швидкості руху у 32 км/год та приблизно 121 км дальності дії за допомогою режиму допомоги педалям ECO.

Велосипед Hot Wheels також оснащений новим підключеним набором електроніки Super73 і сумісний з мобільними пристроями iOS та Android через додаток Super73.

Hot Wheels Super73-RX буде випущений обмеженою серією з 24 велосипедів, вартістю 5000 доларів. Це значно дорожче звичайного Super73-RX, який коштує 1500 доларів. На додачу до особливого велосипеда покупці також отримають унікальні модельки Ford Bronco, хоче це також не виправдовує триразове здорожчання.

Hot Wheels Super73-RX доступний для замовлень з усіх куточків світу, а процес доставки займе від 12 до 16 тижнів.

Фото: електричний велосипед Hot Wheels Super73-RX / Autoevolution